Make it Bigger intro seminar - Cinematically

Go to contentMake it Bigger!
cinematography seminar - 4/3/2023


Αυτό είναι το πρώτο από μία σειρά cinematography σεμιναρίων που θα δώσει ο Πάνος Γκόλφης το 2023 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για ένα 6ωρο εισαγωγικό σεμινάριο γύρω από τις βασικές γνώσεις που πρέπει να έχει κάποιος για να μπορεί να δώσει στις low-budget δουλειές του πολύ μεγαλύτερη εικόνα, film-like οργανικότητα και γενικότερο άρωμα Hollywood major studio film. Με άλλα λόγια, θα μάθετε πώς να είναι οι δουλειές σας άκρως κινηματογραφικές και όχι βίντεο, να μην χαρακτηρίζονται από άχαρη και αμήχανη βιντείλα/τηλεορασίλα, κάτι που βλέπουμε συνεχώς, 24/7, στην ελληνική τηλεόραση!  
Στα επόμενα μεγάλα ολοήμερα cinematography masterclass sessions που θα γίνουν μετά το Πάσχα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε μεγάλα κινηματογραφικά πλατό, θα δείτε όλα αυτά στην πράξη, θα φωτίσουμε και θα τραβήξουμε με διαφορετικούς τρόπους, με διαφορετικά φωτιστικά σενάρια, μία δύσκολη κινηματογραφική σκηνή με ηθοποιούς, και μετά θα δείτε την σωστή αξιο-ποίηση αυτού του RAW υλικού με διαφορετικές συνθήκες και τρόπους χρωματικής επεξεργασίας, εταλονάζ/grading. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!sponsored by:


Tα θέματα του σεμιναρίου της 4ης Μαρτίου

- Τα δέκα trade-secrets & tips που θα απογειώσουν τις low budget δουλειές σας και θα τις κάνουν να είναι και να φαίνονται πολύ μεγαλύτερες/πλουσιότερες, με μεγάλο production value.

- Πώς πρέπει να φωτίζουμε/τραβάμε τα ασυμπίεστα και συμπιεσμένα RAW και τα λογαριθμικά αρχεία μας (C-Log, V-Log, S-Log κ.α.) για να μην έχουμε προβλήματα μετά στο grading ειδικά με τα μειωμένης πληροφορίας 8μπιτα αρχεία.

-Πώς φωτίζουμε και μετά εταλονάρουμε το σπουδαιότερο asset της δουλειάς μας, τα skintones!

-Πως αντιμετωπίζουμε τα aliasing (έλιεζινκ) και moire (μουαρέ) και όλα τα άλλα κακά παρατρά-γουδα της υψηλής ανάλυσης και της 4Κ βιντείλας, δίνοντας στην εικόνα μας μεγαλύτερη κινημα-τογραφικότητα και οργανικότητα.

- Αισθητήρες full frame, Super-35, 4/3, και όλα τα τεχνικά μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα των διαφορετικών readouts! Επίσης οι καλύτερες σφαιρικές και αναμορφικές λύσεις και τα καλύτερα και πιο λειτουργικά aspect ratios για τα διαφορετικά ζανρ ταινιών.

- Γιατί πρέπει πάντα να προτιμάμε στα γυρίσματά μας βιντεοκάμερες και όχι υβριδικές dslr. Γιατί οι βιντεοκάμερες κάθε μορφής και κόστους μας δίνουν καλύτερη ποιότητα εικόνας για τις ταινίες μας! Πλήρης τεχνική παρουσίαση και ανάλυση.

- Πόση σημασία έχει στην πραγματική ζωή -και όχι σ'αυτή των διευθυντών marketing- όλη αυτή η μανία και η τρέλα με τα "K" και τις υψηλές αναλύσεις, και τα 15-16 stops δυναμικού εύρους! Με πολλά παραδείγματα ο Πάνος Γκόλφης θα σας δείξει πώς πολλές σπουδαίες ταινίες του Χόλι-γουντ, ταινίες αριστουργήματα αλλά και τεράστιες εμπορικά επιτυχίες, έγιναν με κάμερες και φιλμ-στοκ που είχαν πολύ λιγότερη ανάλυση και δυναμικό εύρος από τις υπερσύγχρονες σημε-ρινές ψηφιακές κάμερες.

Ολα τα παραπάνω θα αναλυθούν και θα τεκμηριωθούν με πολλά παραδείγματα από μεγάλες, γνωστές αλλά και μικρότερες, άγνωστες στο ευρύ κοινό, ταινίες και παραγωγές.
Κόστος συμμετοχής
Το κόστος του πρώτου εισαγωγικού σεμιναρίου της 4ης Μαρτίου στο New York Acting Studio στην Αθήνα είναι 70 ευρώ και όσοι προλάβουν και κάνουν την early bird κράτησή τους μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2022 θα έχουν έκπτωση 40%, δηλαδή θα πληρώσουν μόνο 42 ευρώ.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες στο πρώτο εισαγωγικό σεμινάριο της 4ης Μαρτίου 2022 θα έχουν έκπτωση 50% σε όλα τα μεγάλα ολοήμερα cinematography masterclass sessions που θα γίνουν μετά το Πάσχα σε μεγάλα κινηματογραφικά πλατό στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Για να κάνετε την κράτησή σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Πάνο Γκόλφη στο e-mail panosgolfis@gmail.com ή στο 6941447888.


Πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο
Οπως γνωρίζουν πολύ καλά οι παλαιότεροι, σε όλα τα σεμινάριά του τα τελευταία 15 χρόνια ο Πάνος Γκόλφης προσφέρει στους συμμετέχοντες σ'αυτά πολλά και χρήσιμα κινηματογραφικά δώρα. Ετσι λοιπόν και φέτος, στο πρώτο αυτό σεμινάριο του 2023, όλοι οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολλά χρήσιμα δώρα/εργαλεία, πολλά τεύχη από σπουδαία έντυπα όπως το Ame-rican Cinematographer και το Film & Digital Times, πολλά σπουδαία κινηματογραφικά βιβλία, βιντεογραφημένα σεμινάρια cinematography του Χόλιγουντ που δεν θα βρούν πουθενά αλλού, κινηματογραφικά templates και πολλά πανέμορφα LUTs και plugins για να κάνουν τις ταινίες τους πιο όμορφες και πιο Hollywood-like!
Χρήσιμα και άκρως πολύτιμα δώρα τα οποία για να τα αποκτήσει κάποιος που δεν συμμετέχει στο σεμινάριο αυτό θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα και να αφιερώσει πολύ χρόνο για να τα βρει! Βέβαια, κάποια απ'αυτά, όπως τα βιντεογραφημένα cinematography σεμινάρια του Χόλι-γουντ, δεν θα μπορεί να τα βρει πουθενά αλλού γιατί τα περισσότερα απ'αυτά είναι ιδιοκτησία του Πάνου Γκόλφη.
Γι'αυτό λοιπόν, όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο της 4ης Μαρτίου θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έναν σκληρό δίσκο για να παραλάβουν τα πολλά δώρα τους, όλο αυτό το παραπάνω υλικό, χωρητικότητας μεγαλύτερης από 100 GB!

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες στο 6ωρο εισαγωγικό σεμινάριο της 4ης Μαρτίου θα έχουν 50% έκπτωση σε όλα τα επόμενα μεγάλα ολοήμερα cinematography masterclass sessions που θα γίνουν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα.


Location
Ο χώρος όπου θα γίνει το πρώτο μας εισαγωγικό 6ωρο σεμινάριο στις 4 Μαρτίου είναι το New York Acting Studio, στο κέντρο της Αθήνας, Μιαούλη 11 στο Μοναστηράκι, στον τρίτο όροφο,
Το New York Acting Studio βρίσκεται δύο λεπτά -με τα πόδια- από την έξοδο της οδού Αθηνάς στο σταθμό μετρό Μοναστηράκι. Οπως θα βγείτε από την έξοδο Αθηνάς στον σταθμό μετρό Μοναστηράκι θα στρίψετε αμέσως δεξιά και στην Μιαούλη θα κάνετε πάλι δεξιά. Στα 50 μέτρα αριστερά σας θα βρείτε την είσοδο της στοάς όπου βρίσκεται το New York Acting Studio.
Ωράριο σεμιναρίου
Το πρώτο αυτό, εισαγωγικό, cinematography σεμινάριο του Σαββάτου 4 Μαρτίου είναι διάρκειας 6 ωρών, θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα τελειώσει στις 6.30 το απόγευμα, με ένα διάλειμ-μα μισής ώρας στις 15.30.


Ενα σύντομο βιογραφικό του Πάνου Γκόλφη
Ο Πάνος Γκόλφης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1966. Εχει τα μάτια του πίσω από φωτογραφικά και κινηματογραφικά βιζέρ πάνω από μισό αιώνα, από την ηλικία των 5 ετών, καθώς φωτογράφιζε, εμφάνιζε και τύπωνε ΑΜ φωτογραφίες με τις διοπτικές Roleiflex και πολλές Nikon και Asahi Pentax slr φωτογραφικές μηχανές του πατέρα του, πολυβραβευμένου ερασιτέ-χνη φωτογράφου.
Σε ηλικία 8-12 ετών τραβούσε τις δικές του ταινίες Super-8 και τις εμφάνιζε στο αυτοσχέδιο φωτογραφικό και κινηματογραφικό darkroom/lab του πατέρα του.
Σπούδασε ηλεκτρονικά στην Αθήνα (1983-1985) και κινηματογράφο στη Νέα Υόρκη (1992-1993) στην New York Film Academy.
Τα τελευταία 22 χρόνια έχει παρακολουθήσει σε Ευρώπη και Αμερική δεκάδες cinematography masterclasses μεγάλων DPs του Χόλιγουντ όπως ο Γιάνους Καμίνσκι, ο Σλάβομιρ Ιτζιακ, ο Κρις Ντόϊλ, ο Βίλμος Ζίγκμοντ, ο Λάζλο Κόβακς, ο Αλαν Ντάβιο, ο Φαίδων Παπαμιχαήλ, ο Φρέντι Φράνσις, ο Μπίλι Γουίλιαμς και ο Μπίλι Φρέικερ. Μάλιστα στον τελευταίο έκανε και το αγροτικό του, 3μηνο internship, στο κύκνειο άσμα, την τελευταία ταινία που φώτισε ο Μπίλι Φρέικερ στην Αριζόνα, τη Νεβάδα και την Καλιφόρνια, το Waking Up in Reno.

Εργάζεται επαγγελματικά στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο σχεδόν 30 χρόνια, από το 1994, σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, και έχει ένα από τα μεγαλύτερα βιογραφικά. Επίσης έχει βραβευτεί σε αρκετά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ για τη φωτογραφία του του σε ξένες και ελληνικές ταινίες, και δουλειές του, αμερικάνικες και καναδέζικες ταινίες που έχει φωτίσει/φωτογραφήσει παίζουν τα τελευταία δέκα χρόνια στο αμερικάνικο Netflix, το Amazon Prime, το Tubi, το Scanbox και άλλες μεγάλες πλατφόρμες.

Ξεκίνησε να εργάζεται το 1994 σε αμερικάνικα και ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα (NBC, ABC7, NY1, Mega, Star, Skai, Alter, Alpha, ΕΡΤ) ως ENG/EFP οπερατέρ.  

Στους Ολυμπιακούς/Παραολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας 2004 εργάστηκε ως αποκλειστικός -των αγωνισμάτων κολύμβησης- handheld οπερατέρ ενσύρματης κάμερας για την ΕΡΤ και το NBC.

Εχει εργαστεί ως οπερατέρ (handheld αλλά και EFP & studio) σε shows, αμερικάνικες και ελληνικές τηλεοπτικές σειρές (“The Sopranos”, “Live with Regis and Kelly", “Prime Time”,“7 Θανάσιμες Πεθερές” κ.α.)

Εχει φωτίσει τηλεοπτικά talk shows στο νεοϋορκέζικο MNN (Manhattan Neighborhood Network) αλλά και την τελευταία σεζόν του ελληνικού late night show “ΑΡΓΑ” του Νίκου Μαστοράκη.

Επίσης έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως SNG οπερατέρ των ανταποκριτών πολλών ξένων τηλεοπτικών δικτύων (Deutsche Welle, CNN, NBC).
Το 2014 κάλυψε τον πόλεμο στο Ιράκ (Μοσούλη) για τον ελβετικό οργανισμό Eurovision. Για 25 μέρες, αρχές με τέλη Αυγούστου 2014, παρείχε τις ENG/SNG υπηρεσίες του στα δίκτυα CNN, NBC, ABC, ITN, για λογαριασμό της Eurovision, με βάση του την Ερμπίλ του κουρδικού Ιράκ.

Tα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται κυρίως σε κινηματογράφο, TV series, διαφήμιση, music videos, σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, ως cinematographer ή/και ως οπερατέρ.

Εχει ένα από τα καλύτερα handhelds του κόσμου!

Επίσης, τα τελευταία 22 χρόνια αρθρογραφεί σε πολλά ελληνικά και ξένα κινηματογραφικά έντυ-πα και sites και κάνει πολλά reviews, tests και συγκριτικά shootouts καμερών, φακών και άλλων κινηματογραφικών ειδών. Το 2002-2004 δημιούργησε το καλύτερο κινηματογραφικό trade journal στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, το Camera Proffesional.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει δώσει πολλά κινηματογραφικά σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και φέ-τος τον Σεπτέμβριο στο Αμστερνταμ (όπου συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχών συμμετοχών του στα κινηματογραφικά σεμινάρια και το συνέδριο της IBC) θα δώσει το πρώτο του μεγάλο cinema-tography masterclass session.

Είναι φίλος με πολλούς σπουδαίους διευθυντές φωτογραφίας, gaffers και colorists του Χόλιγουντ και με κάποιους απ'αυτούς συζητάει για να τους φέρει στην Ελλάδα τα επόμενα δύο χρόνια για να δώσουν τα δικά τους cinematography masterclasses στο ελληνικό κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό του Πάνου Γκόλφη θα βρείτε εδώ αλλά και στο επίσημο κινηματογραφικό του βιογραφικό στο IMDb, την εγκυρότερη κινηματογραφική data-base του κόσμου._____________________________________________
Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε τον Πάνο Γκόλφη μαζί με μερικούς από τους σπουδαίους DPs του Χόλιγουντ που υπήρξαν δάσκαλοι και μέντορές του στα πολλά cinematography masterclasses όπου συμμετείχε ο ίδιος τα τελευταία 22 χρόνια σε Ευρώπη και Αμερική.

James Cameron 3D seminar, Amsterdam 2011
James Cameron 3D seminar, Amsterdam 2011
Willem Dafoe seminar, Lodz, Poland 2002
Color grading seminar, IBC, Amsterdam 2022
Στο Αμστερνταμ το 2022 μαζί με τον σπουδαίο γκάφερ του Χόλιγουντ Φρίντερ Χόχαϊμ
Στο Αμστερνταμ το 2022 μαζί με τον Γιάννη Νικολακόπουλο της Telmaco
στο Χόλιγουντ το 2009 μαζί με τον φίλο μας, εφευρέτη του Steadicam, Γκάρετ Μπράουν
Το σεμινάριο του σπουδαίου Γκάρετ Μπράουν στα backlots των Paramount Studios, Χόλιγουντ 2009
cinematography masterclass του Bill Bennett, Αμστερνταμ 2018
cinematography masterclass των Μπιλ Μπένετ και Τζεφ Μπόιλ, Αμστερνταμ 2018
cinematography masterclass του Bill Bennett, Αμστερνταμ 2018
cinematography masterclass του Bill Bennett, Αμστερνταμ 2018
Cinematography masterclass του Κρις Ντόϊλ στο Camerimage Festival στην Πολωνία
Cinematography masterclass του Κρις Ντόϊλ στην Πολωνία, 2003
Στο Γουτζ της Πολωνίας το 2002 μετά το σεμινάριο του φίλου μας Kρις Ντόιλ
Στη Νέα Υόρκη το 2004 με τον φίλο μας Κρις Ντόιλ στο Tribeca Festival
Στο Γουτζ της Πολωνίας το 2002 o Kρις Ντόιλ φωτογραφίζεται με το περιοδικό μας στο χέρι του
Σεμινάριο για το Grand Budapest Hotel από τον Ρόμπερτ Γιόεμαν, Αμστερνταμ 2015
Στο Camerimage Festival το 2004 μαζί με τον σπουδαίο ιταλό DP Ντάντε Σπινότι
Ο Πάνος Γκόλφης γράφει με το δημοσιογραφικό του κασετόφωνο secrets & tips του Ντάντε Σπινότι
Το τελευταίο μεγάλο cinematography masterclass του Τζεφ Μπόιλ, Αμστερνταμ 2018
Το τελευταίο μεγάλο cinematography masterclass του Τζεφ Μπόιλ, Αμστερνταμ 2018
Η τελευταία φορά που είδαμε τον αγαπημένο μας Τζεφ Μπόιλ, πριν 4 χρόνια, το 2019
Μαζί με τον καλό μας φίλο Τζεφ Μπόιλ, πριν 20 χρόνια, στο σεμινάριο του Αλαν Ντάβιο, το 2003
Cinematography masterclass του Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, στο Opus Studio, Γουτζ, Πολωνία 2002
Cinematography masterclass του Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, στο Opus Studio, Γουτζ, Πολωνία 2002
Cinematography masterclass του Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, στο Opus Studio, Γουτζ, Πολωνία 2002
Cinematography masterclass του Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, στο Opus Studio, Γουτζ, Πολωνία 2002
Cinematography σεμινάριο του Φαίδωνα Παπαμιχαήλ, Auditorium του RAI Amsterdam, 2009
σε χαλαρή συζήτηση με τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ μετά από ένα υπέροχο σεμινάριό του στην Πολωνία
Cinematography masterclass στην μεγαλύτερη και καλύτερη κινηματογραφική αίθουσα της Ευρώπης
Grading seminar στην IBC 2022, την 19η στη σειρά συμμετοχή το Πάνου Γκόλφη στην IBC
Cinematography masterclass του John Mathieson και της Panavision στο Opus Studio, 2004
Cinematography masterclass του John Mathieson και της Panavision στο Opus Studio, 2004
Σεμινάριο Game of Thrones με Ρομπ Μακ Λάχλαν και Γκρεγκ Σπενς, The Big Screen, Αμστερνταμ 2015
Σεμινάριο Game of Thrones με Ρομπ Μακ Λάχλαν και Γκρεγκ Σπενς, The Big Screen, Αμστερνταμ 2015
Σεμινάριο Game of Thrones 2019 με τον Γκρεγκ Σπενς, The Big Screen, Αμστερνταμ 2019
Σεμινάριο Game of Thrones 2017 με τον Γκρεγκ Σπενς, Auditorium, RAI Amsterdam, 2017
Σεμινάριο cinematography με τον Erik Messerschmidt, Auditorium, RAI Amsterdam, 2019
Ο Πάνος Γκόλφης μαζί με τον Erik Messerschmidt, μετά το σεμινάριό του, RAI Amsterdam, 2019
Ενα από τα πολλά HDR σεμινάρια που έχουμε παρακολουθήσει στο Auditorium του RAI Amsterdam
Σεμινάριο cinematography του σπουδαίου DP Μάικλ Σέρεζιν, RAI Amsterdam
Πριν 20 χρόνια στο σεμινάριο του αξέχαστου cinematographer Αλαν Ντάβιο, RAI Amsterdam
Πριν 20 χρόνια στο σεμινάριο του αξέχαστου cinematographer Αλαν Ντάβιο, RAI Amsterdam
Πριν 20 χρόνια στο σεμινάριο του αξέχαστου cinematographer Αλαν Ντάβιο, RAI Amsterdam
Το 2003 στα πολωνικά Opus Studios μαζί με τον αείμνηστο Λάζλο Κόβακς στο σεμινάριό του
Ενα από τα πολλά σεμινάρια της τεχνικής επιτροπής του American Society of Cinematographers
O Πάνος Γκόλφης εκπαιδεύεται στο καινούργιο τότε Artemis steadicam της Sachtler, 2004
Ο φίλος μας, ο υπέροχος Στίβεν Πόστερ, σε σεμινάριό του πριν 21 χρόνια, το 2002
15 χρόνια μετά, το 2017, με τον Στίβεν Πόστερ πάλι, πιο ώριμοι και οι δυό μας και πιο ωραίοι
σεμινάριο στους νέους αναμορφικούς φακούς Mercury της εταιρείας Atlas, IBC, Amsterdam 2022  
σεμινάριο στους νέους αναμορφικούς φακούς Mercury της εταιρείας Atlas, IBC, Amsterdam 2022
Στις αυλές των Paramount Studios, στην παρουσίαση του νέου, γρήγορου φιλμ-στοκ της Fujifilm
Μπαίνοντας στα Paramount Studios, στο Χόλιγουντ, για την έκθεση/συνέδριο Cinegear 2009
με τις 16άρες Arriflex των μαθητών του New York Film Academy στην Union Square στη Νέα Υόρκη
Run n' Gun cinematography σεμινάριο του ταλαντούχου Κέβιν Γκάρισον στο ολλανδικό Auditorium
Βόλτα για καφέ στο παγωμένο Γουτζ πριν το σεμινάριο των Βίλμος Ζίγκμοντ και Μπίλι Γουίλιαμς
Μαζί με έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον αείμνηστο Βίλμος Ζίγκμοντ, Πολωνία 2002
Μαζί με τον Ηλία Σκοροπάνο της σειράς Third Watch σε σεμινάριο recce του δήμου Νέας Υόρκης
Πριν 20 χρόνια, με τον αγαπημένο μας Στέλιο Μανιό στο σεμινάριό του για τους φακούς του στο Λας Βέγκας
Το σεμινάριο John Wick που έδωσε ο υπέροχος Μάικλ Τσιόνι το 2015 στο Αμστερνταμ
Αλλο ένα σπουδαίο σεμινάριο, από τα πολλά που μας έχει δώσει ο Μάικλ Τσιόνι όλα αυτά τα χρόνια
Οσοι δεν έχετε παρακολουθήσει σεμινάρια του Μάικλ Τσιόνι δεν ξέρετε τί έχετε χάσει!
Ο Πάνος Γκόλφης πρέπει να έχει πάρει μέρος σε περισσότερα από 30 σεμινάρια της Blackmagic
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να συμμετέχεις σε cinematography masterclass του Κέιλεμπ Ντε Σανέλ!
Ενα από τα σεμινάρια που μας έχει δώσει ο τεράστιος DP του Χόλιγουντ, ο Κέιλεμπ Ντε Σανέλ, 2019
Μαζί με έναν πολύ σπουδαίο DP του Χόλιγουντ, τον Φρέντι Φράνσις, πριν 21 χρόνια
Με τον μέντορά μου, τον υπέροχο Μπίλι Φρέικερ, στο σεμινάριό του στην Πολωνία πριν 21 χρόνια
Οι χορηγοί μας

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας στα cinematography σεμινάρια, τα workshops και τα masterclass sessionssponsored by

Cinematically, Palaiologou 17, Athens, Greece - All items on this website are Copyright 2020, all rights reserved. All trademarks are property of their respective owners. This website uses remarketing services to advertise on third party websites to previous visitors to our site. You can opt out at any time by changing cookie settings or sending e-mail at panosgolfis@gmail.com Website powered by Nihonjin Samurai
Back to content