Photo Business - IBC 2011 - Cinematically

Go to content


Αποστολή στην IBC 2011 για το Photo Business

Ένα από τα πολλά πολυσέλιδα αφιερώματα του Πάνου Γκόλφη στην IBC τα τελευταία 18 χρόνια για ελληνικά περιοδικά. Το παρακάτω ρεπορτάζ της IBC 2011 έγινε για λογαριασμό του ελληνικού περιοδικού "Photo Business". Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα εκείνης της χρονιάς σκαναρισμένο από τις σελίδες του περιοδικού Photo Business.
Σημ: το 2011 ήταν η χρονιά όπου η Sony ανεξαρτητοποιήθηκε και μετακόμισε το τεράστιο της booth, από το χωλ 9 όπου τη βρίσκαμε όλα τα χρόνια, στο δικό της ανεξάρτητο κτίριο, το μοντέρνο και πανέμορφο Ελίζιουμ. Εκεί, στον καινούργιο της, ανεξάρτητο χώρο, ο ιαπωνικός κολοσσός έφτιαξε ένα ακόμα μεγαλύτερο booth, ένα μικρό χωριό, περίπου σαν αυτό που στήνει κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας, στην bigger than life έκθεση/συνέδριο NAB! Το ολοκαί-νουργιο αυτό κτίριο που είδαμε για πρώτη φορά μπροστά μας στο RAI Amsterdam τον Σεπτέμβρη του 2011, η Sony το μοιράζεται μαζί με την τηλεόραση της IBC και μερικές μικρές συνεδριακές αίθουσες. Το εντυπωσιακό κτίριο Ελίζιουμ το βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία του αφιερώματος.  
































Cinematically, Palaiologou 17, Athens, Greece - All items on this website are Copyright 2020, all rights reserved. All trademarks are property of their respective owners. This website uses remarketing services to advertise on third party websites to previous visitors to our site. You can opt out at any time by changing cookie settings or sending e-mail at panosgolfis@gmail.com Website powered by Nihonjin Samurai
Back to content